Havu kävi luustokuvissa keskiviikkona ja Sera tänään, molempien kuvat näyttivät ihan hyviltä, mutta ootetaan nyt viralliset lausunnot mitä niistä sanotaan. Seran kuvat miun pitäisi saada itsellenikin tässä joku päivä sähköpostiin, niin laitan sitten tännekin :)

Sera alkukuusta:

äiti ja lapset

Hupilla oli kaiken vedessä läträyksen seurauksena muodostunut sormenpään kokoinen hotspotin alku kivesten juureen, sitä on nyt pari päivää hoideltu ja eiköhän se siitä parane :) Hupi on siis uinut aina kun nyt on veden ääreen päässyt. Onpa kiva omistaa vapaaehtoisesti pulikoiva koira :) Tai yleensä sinne veteen toki täytyy jotain heittää, mutta hyvin sujuvasti Hupi sinne heittäytyy perässä uimasilleen.

Kesäkuun alkupuolella käytiin Rokualla tekemässä pieni päiväretki koko porukalla. Kuumahan siellä oli ja ikävän paljon hyttysiä, vaikkei vielä pahimpia hyttysaikoja ollutkaan. Kaikki jaksoivat kuitenkin poiskin päin reitiltä, jopa minä :P

Retkikoirat:

Nythän koirat ei juuri liikuntaa valitettavasti saa, kun miä oon itse lähes liikuntakyvytön useimpina päivinä, mutta onneksi on sentäs kavereita jotka välillä noita nappaavat matkaansa ja jaksaahan sitä vielä itsekin autolla ajaa johonkin ja päästää koirat irti.

Jadeakin on nyt tullut nähtyä taas pariin otteeseen ja se voi myös vielä oikein hyvin ja energisesti.

Viirun kanssa pihavahteina

Alkukuusta tavattiin myös Hupin velipuolta Davea ja pojat tulivat vielä toimeen, vaikka alkuun pitikin ottaa pieni rähinä, jonka jälkeen saattoi keskittyä omiin juttuihin.

Davesta on kasvanut komea mies :)

veljekset

Pari viikkoa reissattiin heinäkuussa etelämpänä eli Vaasassa ja Ristiinassa, tässä vielä kesätyypit: