Josko taas yrittäisin vähän raapustaa treeneistäkin. Eli tänäänhän oli taas agitreenit ja Hupi menee kyllä aivan loistavasti ja miäkin paikoitellen onnistun hetkittäin.. :D

Tänään tehtiin pari eri pätkää (ja lisäksi erikseen vähän eri kulmista kepeille lähettelyä), joissa treenattiin takaaleikkausta, välistävetoja, jaakotusta ja päällejuoksua. Päällejuoksuahan tässä on treenattu viimeiset aika monta kertaa ja välillä se ihan onnistuukin. Välistävedot oli nyt miusta ekaa kertaa meille virallisesti opetuksessa ja kivahan ne oli oppia tekemään nyt oikein eikä sinnepäin jotenkin. Pitää muistaa ohjata siis hartioilla eikä vaan sohia käsillä ;)

Tän tapaisia ratapätkiä tehtiin, kuva on vaan vähän sinnepäin..:

Eka oli tuo 1-9, jossa sai juosta ihan kohtalaisen kovaa, että kerkes tekemään persjätön kutosen ja seiskan väliin. Lisäksi piti sit muistaa jarruttaa ennen kasia (miulle vaikeeta), että sai koiran helpommin oikeaan päähän putkea.

Ja tuossa toisessa pätkässä tosiaan sit niitä välistävetoja 23-24-25 ja 25 jälkeen jaakotus ja 26:lla päällejuoksu, että saa koiran oikeaan päähän putkea :) Välistävedot meni ihan jees, eihän me tehtykään kuin pari toistoa, mutta oikein jees siis oli fiilis tän kaiken jälkeen.

Sellaista. Hyvin meni ja saatiin jopa kehujakin! Hupsipuupertti on niin pätevä ja paikkaa kaikki miun virheet tosi hyvin. Ja se ei oo oikeastaan ikinä pudotellut rimojakaan, eikä siis tälläkään kertaa.

 

Löysinkin viimeviikkoisen treenipiirroksen tutun blogista ja lainaan sen julmasti tänne, koska en enää ois itse muistanut mitä on tullut tehtyä ja missä esteet olikaan..

Eli tuota 1-11 pätkää tehtiin ensin, kauempaa sivusta lähetys ykköseltä kakkoselle, että kerkiää kolmoselle tekemään pakkovalssin ja siitä neloshypyn kautta vitoselle, jossa pitikin treenata irtoamista jo lähemmäs tuota seiskaa niin, että koira jäisi kontaktin keskelle oottamaan (toki siellä oli palkka suoraan kontaktin edessä). Seiskalla päällejuoksu ja putkeen, josta pitkin kiihdyttää täysiä ohi kympin, että kerkisi tehdä persjätön ennen keppejä, joille lähetettiinkin tosiaan tuolleen vastasuunnasta kaukaa. Hupi haki kepit hyvin, kunhan en ollut sen tiellä peittämässä näkyvyyttä ;)

Tuota toista treeniä ei tehty ihan samana, vaan tehtiin vaan 24 ja 25, jossa harjoiteltiin vaan tuota kepeille vientiä ja Hupi hakikin taas kepit loistavasti, vaikka miä yritinkin jotain taas sählätä tiellä.