Viime torstaina alkoi tämän vuoden agiliitelyt ensin sellaisella melko "simppelillä" radalla, jota en enää muista enkä siis osaa piirtää. Lisäksi yritettiin silloin tehdä tekniikkana välistävetoja vauhdista ja ei siitä oikein mitään meinannut tulla kun miä jarrutin huonosti ja sit "heitin" koiraa esteen yli (eli heiluttelin kättäni villisti) ja.. mut pitää jokupäivä vähän kuivaharjoitella lisää :D

Tänään sitten alkoikin "kunnon" treenit ja rata näytti ensi alkuun siltä, etten tule selviämään siitä hengissä. Ja se ajatus ei johtunut tästä kuumeesta vaan se rata näytti kauhean vaikealta. Kasoittain esteitten takaakiertoja ja jotain uusia putkihässäköitäkin ja vaikka mitä. No rataan tutustuessa mieli ei paljoa keventynyt vaan olin edelleen varsin ahdistunut varsinkin tuosta 7-12 vaiheesta. No sitten mentiin radalle ja yllättäen päästiin aalle asti melko sujuvalla menolla. Alkuun kutsuin koiraa tuolta 2:s putken suun takaa ja sit ohjasin sen samalta puolen myös kolmosputkeen, josta tehtiin putkelle persjättö ja äkkiä hypyille. Siitä puomi ja sit päästiin hyppykiemuroihin. Toki en osannut tehdä 11:sella mitään hienoa saksalaista, vaan tein jonkun valssauksen esteen toiselle puolelle ja olin koiran tiellä, mut tokalla yrittämällä olin jo sen tiellä paljon vähemmän! Sitä saksalaista ei nyt ees yritetty, mut ei sekään ehkä ois ihan mahdoton, jos vähän kuivaharjoittelisi vaan ensin. Muurilla kans onnistuin valssaamaan koiran eteen ennen puomia, mutta sekin onnistui paremmin tokalla yrittämällä. Ja kerkesin jopa tekemään persjätön ihan hyvin tuonne 18-19 väliin (jossa kohtaa nuo esteet on piirretty kyllä ihan pieleen, ne oli silleen vähän haastavammin oikeasti), Ja mitähän vielä, ekalla yrittämällä Hupi vaan innoissaan juoksi keppien ohi, mut sen jälkeen pujotteli sujuvasti vaikka vedätin sitä renkaalla asti. Hyvä mieli jäi ja tuntui siltä, että oisi ehkä vähän kehittynytkin sitten alkusyksyn!

Tässä siis tää piirros, joka on todellakin vain sinnepäin, esim. oikeasti kepeiltä oli melko suora linja tuo rengas ja hyppy ja putkeen.. mut jos ei osaa hahmottaa sitä rataa paperille niin ei osaa :D Näkeepähän tuosta nyt edes vähän sitä ajatusta!