Agit sujuivat taas hienosti, koira painoi menemään kuin viimeistä päivää ja luki ohjausta hyvin :) Jotakuinkin vähän tällaista rataa tehtiin:

Ekaksi 1-12 ja sitten lopuksi 13-17. Kakkosesteellä tehtiin valssi ja koiran oli tarkoitus hypätä niin, että se ikäänkuin kiertää siivekkeen, tää onnistui hyvin. Lisäksi valssattiin kasilla ja 11:llä. Kympiltä yhdelletoista siirtymisessä me ei onnistuttu kertaakaan, kun koira posotti niin kovaa tuonne suoraan eteenpäin, että joka kerta kierrettiin 11:nen, mutta ohjauksen koira luki erinomaisesti ja kouluttaja sanoikin, että riittää kunhan se kääntyy, ei haittaa että se ei vielä siihen esteelle osu :D Toka radanpätkä paineltiinkin pariin otteeseen ihan täydellisesti, vaikka miä en vauhdissa pysykään yhtään enää mukana.

Lisäksi tehtiin keinua (rämisytettiin lähinnä alastuloa) ja vähän siivekkeenkierto-hyppyjä yksinään. Kepit ohjureilla (6 keppiä) sujuivat jo loistavasti, uskalsin kokeilla jo ilman hihnaakin ja Hupi pujotteli nopsasti ja pää alhaalla! Kokeiltiin myös jo pari kertaa putkesta kepeille tuloa, mutta silloin oli vielä pasmat sekaisin ja Hupi yritti aloittaa pujottelun väärin ja törmäsi ohjuriin.. no eiköhän tämäkin saada tulevaisuudessa kuntoon :) 

Kivaa siis oli, mutta miä olin loppuillan ja tän päivän liikuntakyvytön :D Hyvä, että ens viikko on viimoinen, en montaa kertaa enää pystyisikään juoksemaan :D

ps. Pennut kävi myös eilen ekaa kertaa ulkoilemassa, siitäkin on kuvia tuloillaan..