Perjantaina käytiin piiitkästä aikaa hallivuorolla treenaamassa, kun auto lähti käyntiin eikä ollut pakkastakaan. Hupi ja Minka oli matkassa ja Minkan kanssa tein pienen radanpätkän ja lisäksi keppejä, keppejä ja keppejä.. vinokeppejä siis. Hupin kanssa tehtiin vähän aan alastuloa, vinokeppejä ja hypyn takaa takaisin kääntymistä. Minkan kanssa treenattiin myös lelun noutoa ja otettiin parin minuutin paikallamakuu. Paikallamakuu sujui erinomaisesti, niinkuin oletinkin. Minka makasi patsasmaisesti liikahtamatta paikoillaan :)

Sunnuntaina käytiin Halon kanssa lenkillä reilut pari tuntia jäällä. Koirakoplalla oli oikein mukavaa, Hupi tahtoi juosta Halon kanssa ja Ami tahtoi nakkia.. vöyvöyvöy nakkia!

Tällä kertaa agitreenit oli keskiviikkona ja tehtiin kolmea rataa ja lisäksi vähän kontakteja ja keppejä. Hovikuvaajakin oli tällä kertaa mukana matkassa :)

Eka rata oli hyppy, hyppy, ohjaajan valssi, putki ja hyppy eli tällainen:

Toinen rata oli kolme hyppyä, käännös, hyppy, putki ja hyppy ja sitten sama toistenkin päin eli näin:

Hupi oli oikein taitava. Ekalla radalla olin ekalla yritällä sijoittunut itse sen verran väärin että Hupi ohitti tokan hypyn. Toisella kerralla meni mainiosti. Toka rata sujui hyvin ja kolmas ratakin onnistui toisella yrittämällä, ekalla kerralla Hupi ohitti putken jälkeisen hypyn takapuolelta, kun taitavasti ohjasin sen tekemään niin. Toiston jälkeen se sujuikin hyvin. Paikallaolokin rupesi sujumaan jo kohtalaisen hyvin, pari ennenaikaista irtoamista vaan :)

Niin ja kotiläksyksi saatiin tehtäväksi harjoitella poispäin kääntöjä. Eli siis koira on suorassa linjassa hypylle ja sen pitääkin tulla ohjaajan luo ja kiertää hyppy ja hypätä se takaisin päin. 

Pupi kentän laidalla:

Vinokepit sujuu mallikkaasti

radalla:

Niin ja vielä lopuksi Hupi kotona ennen treeneihin lähtöä söpönä :)