Eilen käytiin päivällä Niuniun kanssa kuivasjärven jäällä riekkumassa.. tai siis lähinnä Hupi riekkui ja me vaan kuvattiin. Leikit sujuivat edelleen mallikkaasti tasaväkiseltä parilta ja kivaa tuntui olevan :) Kiitokset vielä seurasta, mennään taas joku päivä uudestaan!

Illalla sitten oli vielä päälle agitreenit, joissa harjoiteltiin aan alastuloa ja samoja esteitä itsenäisesti mitä viimeksi harjoiteltiin, eli putkia, pöytää (ja hyppyä ja pöytää yhdessä), keppejä, rengasta. Lisäksi tehtiin myös pussia. Keinuakin olisi voinut treenata, mutta ei me siihen asti keretty. Lisäksi tehtiin sellaista kolmen hypyn suoraa, missä koira jätettiin esteiden taakse ja mentiin itse toisen taakse ohjaamaan. Lopussa tehtiin vielä ihan ohjausharjoitustakin yhdellä esteellä, eli esteen jälkeen piti kiertää takaisin esteen toiselta puolelta. Ohjaajan pitäisi vielä vähän treenata omaa ohjaamistaan, muuten meni hyvin :D

Eilen kyläilemään tuli myös Jade, tuoden samalla Amin takas kotiin vanhemmiltani ;) Ami oli kertonut haluavansa takas ouluun kuulemma. Hupi oli Amista ällöttävä ja sille piti alkuun irvistellä kunnolla, mutta nyt pojat harrastavat yhdessä läheisriippuvaisuutta ja kulkevat miun perässä huoneesta toiseen. Minka meni miun kaverille hoitoon Jadea pakoon ja on käynyt siellä ahkerasti lenkillä, eli ehkä se laihdutuskuuri alkaa tuottaa tuollaisella tehoulkoilulla vihdoin tuhosta.