Eilen alkoi Hupin pentukurssi. Tosin vasta 3 tuntisella teoriaosuudella, jossa ei koiratkaan vielä olleet mukana. Teoria oli tuttua asiaa kaikilta osin, mutta eipä tuosta mitään haittaakaan ole joskus palautella asioita mieleen. Kotiläksyiksi saimme opetella katsekontaktia (joka kyllä jo sujuu), luoksetuloa (joka sekin on jo ihan mallillaan) ja opettamaan jonkun kauniisti hihnassa -sanan. Sellaista meillä ei ole ollut, mutta ihan mielenkiintoista opettaa sellainenkin.  Maanantaina sitten oikeasti hallille harjoittelemaan :)

Hupi kävi viime viikon perjantaina 4-kuukautisrokotuksilla ja painoi siellä 11.2 kiloa, melkoinen mötikkä siis jo. Korkeutta oli arviolta 40 senttiä, mutta tuntuu että se kyllä humahtaa joka suuntaan päivittäin. Rokotuksilla kaikki meni hyvin, ei Hupi edes huomannut piikkien tökkäämisiä. Viikonloppuna oli myös miehen varjo-karonkka, jossa Hupi pääse kovasti seurustelemaan ihmisten kanssa ja kertaalleen myös nuolemaan voileipäkakkua pöydästä.. se nyt vaan oli pikkukoiran nenään aivan liian herkullisen kinkkuisen juustoisen tuoksuinen :D Sunnuntaina käytiin katsomassa Hupin kanssa tuttujen uutta asuntoa ja Hupi tutki talon kaikista nopeiten. Ei sitä tuollaisen oudot paikat tunnu kauheasti jännittävän.

Ja viime tiistaina treffattiin Hupin velipuolta Davea (Dagolas Perusjätkä) ja pojilla oli oikein mukavaa juostessa pitkin Toppilan kumpuja.

ja kuten jälkimmäisestä kuvasta näkyy, Hupin hammasrivistö uudistuu kovaa kyytiä. Nyt eturivi on jo vaihtunut ja eilen tipahti ainakin yksi sivuhammaskin, jonka kilahduksen lattiaan kuulin :D Kulmahampaat vielä odottaa vaihtumistaan, uudetkaan eivät vielä näy punkemassa vierestä.

Rohtoa nähtiin myös uudestaan lauantaina, leikit olivat hyvin samankaltaiset kuin viime kerrallakin.

Ja tässä vielä omasta poppoosta kuva sunnuntailta: