Eilen jäi treenit väliin, kun miun oma polvi kipuili varsin tehokkaasti ja aattelin, että turha mennä sinne linkuttamaan. Tehtiin sitten kotona paikallaolo-treenejä ja muuta sellaista.

Hupille on iskenut pantakammo ja autokammo. Autoon meno on hirveintä kaikista ja jotenkin se on nyt myös liittänyt siihen pannanlaiton ja ei tule lähellekään jos näyttää siltä että pantaa oltaisiin laittamassa päähän. En usko, että tää on mitenkään sellaista, että on vaan niin kiva olla irti, vaan jotenkin se panta nyt vaan ahistaa. Ollaan nyt sitten joka ruualla ja ulos mennessä laitettu ensin panta ja sitten vasta muuta kivaa. Samoin oon naksutellut pään pantaan laittoa. Josko se tuosta pikkuhiljaa häipyisi tuokin kammo.

Tässä tältä päivää pari seisomakuvaa ulkoilureissulta. Oli taas niin loistava keli, että ei paremmasta väliä. No onneksi tuossa uudessa objektiivissa on kohtalaisesti valovoimaa, joten sai jotain kuvatuksia. Rapahupia on taas pyöritelty ennen noita kuvia ympäri metsää Amin ja Minkan toimesta, joten se on luonnollisesti puhtaista puhtain :)

 

Näköjään Minkalla alkoi tänään myös juoksut vihdoin. Olin ihan varma, että se ajoittaa ne niin, että joululomalla on tärpit, mutta onneksi siis näin :)